İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanımız Sayın Eyup Aksu; TESK Başkanı Sayın Bendevi Palandöken’in ev sahipliğinde, TŞOF Başkanımız Sayın Fevzi Apaydın’ın öncülüğünde Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat beyefendiyle beraber, ulaşım sektörümüzde illegal şekilde dijital uygulamalar üzerinden Korsan Taşımacılık yapan firmalar ve bu firmaların yasal zeminde taşımacılık hizmeti veren Taksi Esnafımıza yaşattıkları mağduriyetler konusunda yapılan toplantıya iştirak etti!

Verimli bir şekilde gerçekleştirilen toplantıda İTEO Başkanımız Sayın Eyup Aksu ile beraber, TESK Genel Başkan Vekilimiz ve TŞOF Başkanımız Sayın Fevzi Apaydın, Ak Parti Antalya Millet Vekili Sayın Mustafa Köse, Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Mahmut Gürcan, Esnaf Genel Müdürü Taha Enes Şener, Antalya ESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan’da hazır bulundular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İletişime Geç
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz?